Tret de sortida dels Premis DonaTIC 2022: Polítiques Digitals obre la convocatòria de la vuitena edició dels guardons

28 març 2022
Comments: 0
Category: CIOs.cat
28 març 2022, Comments: 0

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori ha donat el tret de sortida a la vuitena convocatòria dels Premis DonaTIC, que tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i d’oferir referents a les nenes i dones joves per esperonar-les a estudiar i, en el futur, treballar en disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques).

CIOs.cat torna a recolzar aquests guardons, que es divideixen en vuit categories i dues subcategories, agrupades en tres àmbits: el professional; l’acadèmic i de revelació; i el de divulgació i iniciatives referents.

Les candidatures presentades -el termini s’exhaureix el 23 de maig- les avaluarà un jurat integrat per professionals del sector tecnològic de prestigi, tant del món acadèmic, com empresarial, institucional i associatiu. El jurat comptarà amb un comitè tècnic, que valorarà les candidatures i triarà un màxim de sis semifinalistes per a cadascuna de les categories, i un comitè d’honor, que seleccionarà les tres candidatures finalistes i la guanyadora de cada categoria.

Un any més, el lliurament dels guardons dels Premis DonaTIC 2022 es farà coincidir amb el Dia d’Ada Lovelace, que se celebra el segon dimarts d’octubre de cada any en reconeixement a qui va ser la primera programadora de la història. Per tant, l’acte de lliurament dels Premis DonaTIC 2022 es farà l’11 d’octubre.

>>Més informació sobre les bases i la inscripció als Premis DonaTIC 2022 en aquest enllaç.

Deixa un comentari