Recolzem la 2a edició del Postgrau CIO's Executive Program de la UPC

12 gener 2022
Comments: 0
Category: CIOs.cat
12 gener 2022, Comments: 0

La demanda de professionals al sector TIC continua creixent a un ritme molt alt. En l’últim any, s’ha incrementat un 40% a Catalunya, mentre que els perfils disponibles han crescut només un 7,6%. Així doncs, la falta de professionals TIC és ara el primer obstacle que troben les empreses per créixer i dur a terme les seves estratègies, especialment quan són els líders, directius i gestors d’aquests equips un dels perfils vacants més difícils de cobrir. Existeix, doncs, una demanda creixent de nous CIO que comptin amb una visió estratègica, i siguin capaços de liderar i gestionar amb èxit una bona estratègia TIC a les organitzacions.

Una adequada preparació dels actuals i futurs CIOs (Chief Information Officer), càrrec també conegut com a director d’Informàtica, d’IT o director de Sistemes d’Informació, és cabdal en el moment actual. Amb aquest objectiu neix, precisament, el postgrau CIOs Executive Program, un programa executiu dissenyat per assolir les competències professionals requerides per a aquest perfil, amb una visió actualitzada i adaptada a la societat digital del s. XXI.

Després de l’èxit de la primera edició, des de CIOS.cat tornem a recolzar aquest programa formatiu que arrencarà el proper 18 de febrer (tot la informació al següent enllaç).

CIOs.cat hi col·labora aportant docents i conferenciants, així com participant en el disseny dels continguts i vetllant per la seva adequació a les necessitats de l’entorn professional.

A més, en virtut de l’acord, els membres del Consell interessats a realitzar aquest Postgrau gaudeixen de fins a un 10% de descompte en el preu de la matrícula.

Si voleu saber-ne més podeu participar de la sessió informativa que tindrà lloc online el proper 20 de gener (més informació i inscripcions al següent enllaç).

Deixa un comentari