Participa al CIO's Summit d'Advanced Factories! (invitacions VIP i 50% de dte.)

30 abril 2021
Comments: 0
Category: CIOs.cat
30 abril 2021, Comments: 0

CIOS.cat participa com a Supporting Partner a l’Advanced Factories 2021, que del 8 al 10 de juny reunirà al CCIB de Barcelona de manera 100% presencial els professionals de sector industrial per conèixer les últimes solucions en sistemes d’automatització industrial, robòtica , programari industrial, intel·ligència artificial, Digital Twin, solucions de visió artificial i simulació virtual, Big Data, IOT, ciberseguretat, 3D Printing, industrial Cloud Computing, i Machine Learning.

A més, l‘Industry 4.0 Congress dedicarà una jornada completa als temes que més ens preocupen als professionals IT en el seu CIO’s Summit. En l’actual context amb el qual la transformació industrial va a una velocitat de vertigen, cada vegada més els CIOs hem de tenir un paper fonamental a l’hora d’aportar la nostra visió estratègica en el negoci i no com un simple facilitador de solucions. És per això, que des de l’organització d’Advanced Factories ens conviden a participar com a ponents a l’Industry 4.0 Congress compartint els nostres casos d’èxit i idees inspiradores.

Si t’agradaria ser protagonista d’aquesta Agenda per a CIOs, envia’ns un correu a info@cios.cat i el traslladarem al comitè organitzador.

D’altra banda, disposem d’un número limitat de Premium VIP Pass per als membres de CIOs.cat (demana el codi d’invitació a info@cios.cat) i tenim un 50% de descompte amb el codi N4L4Q

>>Més informació i registre a: https://www.advancedfactories.com/ca/

Deixa un comentari