Omple la"2022 Gartner CIO and Technology Executive Survey"!

12 maig 2021
Comments: 0
Category: CIOs.cat
12 maig 2021, Comments: 0

Com ja vam fer l’any passat, des de CIOs.cat volem encoratjar tots els CIOs de Catalunya a participar a la “2022 Gartner CIO and Technology Executive Survey”. La consultora porta més de 20 anys realitzant aquest estudi internacional i aquest any se centrarà en les pràctiques per accelerar els resultats empresarials durant els períodes de volatilitat.

Per omplir l’enquesta, cal que accediu al següent enllaç abans del proper 25 de juny (necessitem un mínim de 40 respostes de Catalunya!). A canvi, tots els participants rebran:

  1. Un informe personalitzat que podeu utilitzar per comparar les vostres respostes amb les d’altres directius informàtics i executius de tecnologia de la vostra indústria i regió geogràfica.
  2. Informes de recerca Gartner gratuïts, per descarregar immediatament després de completar l’enquesta. La selecció de l’informe es basarà en les respostes a l’enquesta.
  3. Una invitació al briefing virtual que es farà després de la publicació de l’estudi, on els analistes de Gartner en presentaran les conclusions i tendències.


A més, podreu utilitzar les preguntes de l’enquesta per desafiar el vostre propi pensament i estar al capdavant de les tendències tecnològiques optimitzat el vostre lideratge.

Deixa un comentari