Oberta la convocatòria al Premi Joan Clarke al/la CIO destacat/da

30 novembre 2020
Comments: 0
30 novembre 2020, Comments: 0

La 26a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica (www.lanit.cat), organitzada per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) -amb el suport de CIOs.cat-, acollirà, com és habitual, el lliurament del Premi Joan Clarke al/la CIO destacat/da.

Serà el 16 de juny de 2021 quan l’Auditori de Barcelona acollirà la 26a edició de “la Nit”, moment en què es donaran a conèixer els guardonats. Ja és possible fer arribar les candidatures a través del formulari habilitat a www.lanit.cat/premis/ i on també s’hi troben les bases de la convocatòria, oberta fins al 9 de maig de 2021.

Concretament, i pel que fa al Premi Joan Clarke, es tornarà a fer un reconeixement al/la CIO (Chief Information Officer / Chief Innovation Officer) que hagi destacat per la seva tasca professional en l’àmbit estatal durant els darrers anys. Serà imprescindible la condició de CIO en l’organisme on desenvolupa la seva activitat, no només circumscrita a tasques de direcció de sistemes d’informació, sinó també en el desenvolupament de tasques d’estratègia tecnològica, transformació digital de la companyia i foment de la innovació.

El jurat d’aquesta 26a edició de La Nit el tornen a formar professionals del sector TIC de reconegut prestigi i representants d’ambdues entitats organitzadores. Així, entre els encarregats de valorar les candidatures, s’hi troba Antoni Velamazán, vicepresident del Consell de CIOs.cat.

>>Més informació a www.lanit.cat

Deixa un comentari