Oberta la convocatòria al Premi Joan Clarke al/la CIO destacat/da

17 gener 2022
Comments: 0
Category: CIOs.cat
17 gener 2022, Comments: 0

La 27a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica (www.lanit.cat), organitzada per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) -amb el suport de CIOs.cat-, acollirà, com és habitual, el lliurament del Premi Joan Clarke al/la CIO destacat/da.

Serà finalment el 21 de març de 2022 quan l’Auditori de Barcelona acollirà la 27a edició de “la Nit”, moment en què es donaran a conèixer els guardonats. Ja és possible fer arribar les candidatures a través del correu electrònic comunicacio@lanit.cat La convocatòria es mantindrà oberta fins al 28 de gener (bases disponibles a www.lanit.cat/premis). 

Concretament, i pel que fa al Premi Joan Clarke, es tornarà a fer un reconeixement al/la CIO (Chief Information Officer / Chief Innovation Officer) que hagi destacat per la seva tasca professional en l’àmbit estatal durant els darrers anys. Serà imprescindible la condició de CIO en l’organisme on desenvolupa la seva activitat, no només circumscrita a tasques de direcció de sistemes d’informació, sinó també en el desenvolupament de tasques d’estratègia tecnològica, transformació digital de la companyia i foment de la innovació.

El jurat d’aquesta 27a edició de La Nit el tornen a formar professionals del sector TIC de reconegut prestigi i representants d’ambdues entitats organitzadores. Així, entre els encarregats de valorar les candidatures, s’hi troba Antoni Velamazán, vicepresident del Consell de CIOs.cat.

>>Més informació www.lanit.cat

Deixa un comentari