Nou conveni de col·laboració entre CIOs.cat i LiceoTIC

2 març 2022
Comments: 0
Category: CIOs.cat
2 març 2022, Comments: 0

Ambdues entitats compartiran informació i coneixement tecnològic per tal d’impulsar la figura del CIO com a motor de canvi a les empreses

El Consell de CIOs de Catalunya (CIOs.cat) continua teixint aliances amb l’objectiu d’aportar valor als seus membres. Així, recentment s’ha signat un nou conveni de col·laboració amb LiceoTIC, el que permetrà estrènyer els vincles professionals dels col·lectius per tots dos representats promovent accions en matèria de tecnologia, emprenedoria i innovació. L’objectiu principal és compartir informació i coneixement tecnològic, promovent així la figura del CIO com a motor de canvi per a les empreses gràcies a l’aportació de valor en la presa de decisions estratègiques.

Així, els membres de CIOs.cat tindran accés als estudis i informes mensuals elaborats per LiceoTIC sobre temes rellevants per a aquesta presa de decisions i podran accedir en condicions avantatjoses als màsters i cursos (40% de descompte), així com a les activitats de networking (30% de descompte) organitzats per aquesta entitat.

A més, l’acord obre la porta a la possibilitat de promoure conjuntament espais de demostració, showrooms i/o conferències amb CEOs i CIOs orientats a analitzar les necessitats dels directors generals i a la seva alineació amb els CIOs.

Igualment, ambdues entitats es comprometen a cooperar en tots aquells projectes de recerca (estudis, anàlisis o similars) i de formació que decideixin promoure i gestionar de forma conjunta.

>>Més informació sobre LiceoTIC a https://www.liceotic.com/

Deixa un comentari