La Nit de Telecomunicacions i la Informàtica 2015

29 desembre 2014
Comments: 0
29 desembre 2014, Comments: 0

El 26 de febrer de 2015 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 20a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya que commemora les dues dècades d’història.

Per tercer any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINF) uneixen esforços per organitzar conjuntament aquesta trobada, que -una setmana abans del Mobile World Congress- inaugurarà el calendari de grans activitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació del país.

Pel que fa a aquesta 20 edició, Mingo Olmos, degà del COEINF, avança: “Si a la 19a Nit vam voler fer memòria recordant la història d’Internet, en aquesta edició us sacsejarem amb innovació disruptiva. I és que l’avenç de les empreses, l’administració i la societat passa per la transformació digital radical. I com no, innovant també a la Nit, encara que ja sigui tot un clàssic.”

Xavier Verdaguer, Enginyer Informàtic i emprenedor en sèrie, serà l’encarregat de la conferència inaugural. Durant la seva intervenció, i sota el títol de “Innovació Disruptiva: un tren que no es pot perdre”, Verdaguer, que és fundador de l’Imagine Creativity Center de Silicon Valley, explicarà casos d’èxit (tant de Catalunya com de Silicon Valley), que serviran als assistents a aprendre a innovar millor.

Durant l’acte, que presentarà el periodista Xavier Graset, també es lliuraran els premis Salvà i Campillo, Alan Turing i el Premi d’Honor de la Nit. en concret, Premi Alan Turing al CIO de l’any: reconeixement al CIO (Chief information officer) que ha destacat per la seva tasca professional, i comptant amb Catalina Grimalt, Presidenta de CIOs.cat com a membre del jurat. (convocatòria oberta fins al 22 de gener).

Si no et vols perdre la primera gran cita de networking de l’any entre professionals, empreses, administració pública, universitats, associacions i institucions del món TIC, no esperis més i compra ja la teva entrada! 

Fins a l’1 de febrer descomptes per inscripció anticipada, a més de preus especials per a membres de la Comunitat de CIOs.cat com a entitat col·laboradora de la Nit.

Més informació i inscripcions a www.lanit.cat

Deixa un comentari