Jornada Agile CAS2014 The next management

16 novembre 2014
Comments: 0
16 novembre 2014, Comments: 0

Vols saber com Apple, Google o Amazon aconsegueixen crear equips d’alt rendiment, enfocats en l’aportació de valor?

Agile Spain, associació compromesa amb les metodologies àgils i el desenvolupament del programari Àgil i PMI Barcelona Chapter organitzen la Jornada Agile CAS2014 The next management, 4 i 5 de desembre al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona).

Després de les edicions celebrades a Madrid, Castelló, Càceres i Bilbao, aquest any rebrà un total de 700 persones d’un perfil majoritàriament executiu, és l’escenari ideal per a la divulgació de les metodologies àgils en l’àmbit empresarial, universitari i en centres d’investigació. A més de mantenir el focus en el creixement de la comunitat àgil, en aquesta ocasió, la principal ambició és impactar en el món del management, compartint amb aquest la nostra visió del lideratge, la innovació, la motivació, l’eficiència i l’excel·lència.

Les conferències s’organitzen en 7 tracks (Enterprise Agile, Delighting Products, Agile 101, Agile Management, Dev practices and Craftsmanship, Agile+ i Collaboration, Culture and Teams) amb més de 50 xerrades inspiradores concentrades en dos dies, que canviaran la teva forma d’entendre el management. Veure agenda.

Descompte del 10% per a membres de la Comunitat CIOs.cat. Demana el codi descompte a info@cios.cat

Més informació: CAS2014

Deixa un comentari