Jordi Navarro, premi Alan Turing al CIO de l'any

5 març 2013
Comments: 1
5 març 2013, Comments: 1

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica en la seva 18ª edició celebrada el passat 18 de febrer, va ser lliurat el premi Alan Turing al CIO de l’any Jordi Navarro, un premi guardona al CIO (‘Chief information officer’) que ha destacat per la seva tasca professional en l’àmbit estatal durant el 2012. Navarro és CIO de Condis, responsable de l’App Mi Condis i del servei de supermercat online condisline.com.

El premi va ser lliurat per Toni Velamazán, President de CIOs.cat i Vicedegà de CIOs i Funció directiva del COEINF.

Reconeixement a una trajectòria d’esforç d’una empresa familiar catalana

“Agraeixo haver tingut la sort de ser guardonat amb el premi Alan Turing al CIO de l’Any en l’acte organitzat per dos col·lectius agermanats per primera vegada, el d’Enginyers de Telecomunicació de Catalunya i el Col·legi d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya.

La funció del CIO és la d’actuar com a sistema de transmissió entre la tecnologia, que representa el motor treballant en buit en forma d’energia potencial, i les rodes, que són les que permeten transmetre aquesta potència a l’empresa en forma d’iniciatives concretes, enfocades i productives. En resum, el CIO és una espècie d’element catalitzador de la tecnologia a les organitzacions empresarials en forma de productivitat.

El nostre objectiu com a CIOs és ser capaços de visionar les aplicacions concretes que té una determinada tecnologia per al negoci, en el lloc adequat i en el moment just, i posant-ho en el contexte sectorial i de la nostra companyia.

Per últim, a nivell personal, representa un orgull, i el reconeixement a una trajectòria d’esforç d’una empresa familiar catalana com Condis intentant estar a l’avantguarda de la innovació i la competitivitat.”, Jordi Navarro

One response on “Jordi Navarro, premi Alan Turing al CIO de l'any

  1. […] A l’anterior edició de la Nit, Jordi Navarro, CIO de Condis, va rebre el primer premi Alan Turing al CIO. Més informació […]

Deixa un comentari

%d bloggers like this: