Felip Puig dona suport als CIOs i la seva funció clau per la competitivitat de l'empresa catalana

18 octubre 2013
Comments: 0
18 octubre 2013, Comments: 0

Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya es nomenat Conseller Honorífic del Consell de CIOs de Catalunya (CIOs.cat).

El 17 d’octubre, en sessió plenària del Consell de CIOs Catalunya (CIOs.cat) amb prop de 40 directius màxims responsables de les TIC de diferents empreses del teixit industrial català, i de l’administració pública. Els representants de la Generalitat van mostrar el seu suport institucional i interès en aquest Consell.

La sessió, que es va celebrar al Mobile World Centre de Barcelona, va ser inaugurada per Antoni Ma. Grau, Director General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya. Antoni va compartir el canvi de model que s’està impulsant a Europa per recuperar indústria, que passa per innovar i ser més competitius. Precisament, fa unes setmanes la Comissió Europea ha definit el fons FEDER i el fons social europeu, amb una assignació per Catalunya de més 2mil MEUR, principalment destinats a innovació, que representen més del 44% d’increment respecte l’any anterior.

També han participat a la sessió plenària, el Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig que ha presidit el dinar de cloenda, junt amb el Secretari General, Pere Torres. Felip Puig ha rebut el nomenament de Conseller Honorífic de CIOs.cat a mans de Toni Velamazán, President de CIOs.cat, acompanyats també per Jordi Escalè, Director General del CTTI i Mingo Olmos, Degà del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya.

Felip Puig ha agraït aquest nomenament i ha mostrat la seva satisfacció per veure l’empenta dels directius de TI, que considera són amb la seva funció un element clau i transformador de les nostres empreses i administració públic del país, per ser més innovadores, internacionals, i més competitives.

Deixa un comentari