El paper dels Directors de Tecnologia a les Organitzacions

20 novembre 2013
Comments: 0
20 novembre 2013, Comments: 0

FIB Alumni organitza el la taula rodona, amb la col·laboració de CIOs.cat el el pròxim dijous 12 de desembre a les 19h en la Sala d’Actes de la FIB (Campus Nord-Edifici B6).

El paper dels CIOs a les organitzacions està en transformació i té molt a aportar a l’èxit empresarial.

En aquesta taula rodona es debatrà el rol dels CIOs en la Direcció Estratègica de les empreses, i quines són les seves prioritats. També es tractarà sobre com afrontar els reptes actuals davant la democratització tecnològica. Temes com la mobilitat, BYOD, serveis Cloud, xarxes socials, seguretat, externalitzacions, ampliació de serveis i de qualitat amb reducció de costos (com fer més amb menys?).

La sessió anirà a càrrec de:

  • Albert Herrero, Enginyer en Informàtica per la FIB (UPC), CIO des de 2006 al Banc de Sang i Teixits (BST) i membre del Consell de CIOs (CIOs.cat)
  • Francesc Matas, Enginyer en Telecomunicacions (UPC) i Master URL, CIO des de 2008 a Transnatur.
  • Roberto Pérez Pons, Enginyer en Informàtica per la FIB (UPC), CIO des de 2011 a Lucta.
  • Enric Vilalta, Enginyer en Informàtica per la FIB (UPC), CIO des de 2004 a COMSA EMTE i membre del Consell de CIOs (CIOs.cat)

Per tal de que la sessió sigui amb un format dinàmic us demanem que ens feu arribar preguntes o propostes de temes a tractar per la taula, ho podeu fer a través del linkedin de FIB Alumni o a través del correo promocio@fibalumni.net

El seminari és gratuït i està obert per a tothom però les places estan limitades i cal registrar-se al següent formulari: Inscripció

Deixa un comentari