Col·laborem amb els VII Premis DonaTIC (presenta candidatura!)

30 març 2021
Comments: 0
Category: CIOs.cat
30 març 2021, Comments: 0
El Departament de Polítiques Digitals i Administracions Públiques ha engegat la convocatòria dels Premis DonaTIC 2021, amb l’objectiu de fer visible aquelles dones del món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) en el futur.

Si tu també vols fer les TIC atractives per al talent femení del futur, visibilitzar la dona tecnològica i els continguts creats per elles i promoure una participació plena i efectiva de les dones TIC en la presa de decisions i l’emprenedoria, t’hi esperem! Tens temps fins al 19 de maig per presentar les candidatures.

El Consell de CIOs.cat col·labora un any amb més amb aquests guardons formant-ne part del jurat que comptarà, com l’any passat, amb un comitè tècnic i un comitè d’honor. El comitè tècnic valorarà les candidatures i en triarà fins a sis semifinalistes per a cadascuna de les categories, i el comitè d’honor seleccionarà les tres candidatures finalistes i la guanyadora de cada categoria.

El lliurament dels guardons es fa coincidir amb el Dia d’Ada Lovelace, en reconeixement a la que fou la primera programadora de la història, però enguany cau en festiu, per tant, el lliurament es farà el següent dia laborable, el 13 d’octubre.

 Categories dels Premis DonaTIC 2021

Les candidatures dels Premis DonaTIC 2021 poden ser proposades fins al 19 de maig per la mateixa candidata o bé per qualsevol altra persona o institució. Es poden presentar en aquestes vuit categories, que són excloents (cada candidata només pot ser-ho d’una categoria):
>>Emprenedora: ha de ser fundadora o cofundadora d’una empresa en actiu del sector de les TIC o haver dut a terme innovacions en l’empresa familiar com a intraemprenedora.
>>Empresària: ha d’haver consolidat una empresa que es dedica a l’àmbit de les TIC.
>>Professional: ha de treballar per a una empresa, organització o pel seu compte i dedicar-se a l’àmbit de les TIC i tenir una titulació universitària en l’àmbit TIC.
>>Acadèmica/Investigadora: s’ha de dedicar a la formació i/o recerca en l’àmbit de les TIC i ha d’estar en possessió d’una titulació universitària TIC.
>>Divulgadora: ha de treballar en l’àmbit de la comunicació vinculada a les TIC.
>>Revelació: ha d’haver tingut un paper rellevant i destacable en l’àmbit de les TIC tot i tenir una trajectòria curta.
>>Estudiant TIC: es divideix en Universitària i FP, i les candidates han de ser estudiants de qualsevol titulació universitària o cicle formatiu de FP de l’àmbit TIC i han d’haver desenvolupat un projecte i/o iniciativa destacable en aquest àmbit.
>>Iniciatives referents: també es divideix en dues subcategories, Empresarial i Entitat, centre formatiu/institució, i hi poden optar qualsevol empresa, entitat i/o centre formatiu/institució que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que posi en valor el paper de la dona en l’àmbit de les TIC.

>>Tota la informació aquí

Deixa un comentari