Col·laborem amb el Postgrau en “CIOs Advanced Business Program” de la UPC

8 gener 2021
Comments: 0
Category: CIOs.cat
8 gener 2021, Comments: 0

El Consell de CIOs de Catalunya ha arribat a un acord amb la UPC School per tal de col·laborar activament en el seu nou Postgrau en “CIOs Advanced Business Program”, que començarà el proper 12 de febrer.

Conscients que una bona preparació dels actuals i futurs CIOs és cabdal en el moment actual, aquest nou programa executiu neix amb l’objectiu de cobrir les competències professionals requerides per a aquest perfil, aportant una visió actualitzada i adaptada a la societat digital del segle XXI.

Així, el Postgrau ofereix una visió pràctica i aplicada de la direcció IT, que compren l’estratègia IT i alineament IT-negoci, la gestió de recursos IT (que inclou serveis i solucions, finances i talent), mentre aporta una visió de la innovació i l’emprenedoria en el context actual, amb una visió completa de les tecnologies emergents per a la transformació digital, i que inclourà un projecte pràctic.

CIOs.cat hi col·labora aportant docents i conferenciants, així com participant en el disseny dels continguts i vetllant per la seva adequació a les necessitats de l’entorn professional.

A més, en virtut de l’acord, els membres del Consell interessats a realitzar aquest Postgrau gaudeixen de fins a un 10% de descompte en el preu de la matrícula.

>>Més informació a:

https://www.talent.upc.edu/cat/estudis/formacio/curs/316400/postgrau-cios-advanced-businessprogram/

Deixa un comentari