CIOs.cat, supporting partner del Digital Enterprise Show (35% de dte. i invitacions disponibles)

26 abril 2021
Comments: 0
Category: CIOs.cat
26 abril 2021, Comments: 0

DES – Digital Enterprise Show 2021 obre acreditacions per a la seva cinquena edició, que se celebrarà entre el 18 i el 20 de maig a IFEMA (Madrid), i es convertirà en el primer gran esdeveniment tecnològic que se celebra en format presencial al sud d’Europa després de la crisi sanitària.

Sota el lema Accelerating Performance, el DES2021 posarà el focus en destacar els pilars per a una transformació digital d’èxit i els seus beneficis econòmics, socials i sostenibles, així com en el debat sobre la col·laboració amb l’administració pública per accedir tant als fons de recuperació europeus NextGenerationEU com als plans de l’Estat en matèria de digitalització. Tot plegat per agilitzar la transformació digital amb un objectiu clar: reactivar l’economia i assegurar la competitivitat i la sostenibilitat del teixit empresarial.

Per aconseguir-ho, DES2021 reunirà més de 400 experts per presentar solucions tecnològiques, aportant una visió estratègica i continguts que impulsin la digitalització de forma holística per convertir-la en una eina especialitzada en cada sector empresarial i en funció del seu àmbit i grandària.

Com a supporting partner d’aquest esdeveniment, CIOs.cat pot oferir als membres del Consell fins a 200 entrades PREMIUM VIP (sol·licita la teva a info@cios.cat) i un 35% de descompte amb el CODI 24GLD.

>>Més informació i registre a: https://www.des-madrid.com/

Deixa un comentari