CIOS.cat, supporting partner de Food 4 Future-Expo FoodTech

18 maig 2021
Comments: 0
Category: CIOs.cat
18 maig 2021, Comments: 0

CIOS.cat col·labora com a Supporting Partner de Food 4 Future-Expo FoodTech 2021, que tindrà lloc a Bilbao del 15 al 17 de juny. El Bilbao Exhibition Centre acollirà la primera edició d’aquest esdeveniment que reunirà totes les novetats del FoodTech, solucions per a la indústria de l’alimentació i begudes i eines que la indústria 4.0 posa a l’abast d’aquest sector industrial per impulsar la seva competitivitat.

En el marc de Food 4 Future – Expo FoodTech se celebrarà el Bilbao Food 4 Future World Summit, que de manera 100% presencial aproparà als professionals de sector industrial de l’alimentació i begudes els casos d’èxit i idees més rellevants per impulsar les seves plantes de producció. En aquest congrés s’inclou tot un seguit de sessions enfocades en IT, i per això us animem a enviar la vostra candidatura per ser speaker en aquest congrés i compartir les vostres experiències inspiradores amb els professionals de la indústria alimentària (trobaràs tots els detalls per inscriure’t com a speaker des d’aquí).

D’altra banda, com a membre de CIOS.cat pots obtenir la teva acreditació Premium VIP Pass de franc (demana-la enviant un correu a info@cios.cat). El passi et donarà accés a:

• Zona Expositiva
• Programa complet de conferències
• CIO ‘s Summit
• Sala VIP
• Demos i presentacions comercials
• App de l’esdeveniment disponible a Google Play i Apple Store
• I moltes activitats més!

No t’ho perdis, estem segurs que aquesta visita t’aportarà un munt d’idees, estratègies i solucions amb les que impulsar la gestió de la teva planta o àrea de negoci cap a una nova dimensió

>>Més informació i registre a: https://www.expofoodtech.com/

Deixa un comentari