Carles Abarca, CPIO de Banc Sabadell, premi Alan Turing CIO 2015

1 març 2015
Comments: 0
1 març 2015, Comments: 0

La 20a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica va estar la setmana passada el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo, Alan Turing i del Premi d’Honor de La Nit, atorgats conjuntament per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunició (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) en una cerimònia presidida per Joana Ortega, vicepresidenta de la Generalitat, i que també ha comptat amb la participació de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

Carles Abarca CIO Alan Turing

El Premi Alan Turing al CIO de l’Any ha volgut destacar la tasca professional de Carles Abarca, CPIO – Chief Process and Information Officer – de Banc Sabadell. Aquest enginyer de telecomunicació ha liderat amb èxit l’estratègia tecnològica del banc: la transformació de serveis, integració d’entitats bancàries, virtualització d’escriptoris, mobile apps, xarxes socials, etc.

El premi va ser entregat per Catalina Grimalt, Presidenta de CIOs.cat juntament amb José Manuel Desco, CEO de T-Systems Iberia. La 20a Nit –que va tenir al periodista Xavier Graset com a mestre de cerimònies i va estar amenitzada per la música de la Blue Waves Band (veure Facebook) – amb Matthias Moritz, vocal de junta de CIOs.cat com a membre de la banda – arrencava amb la inauguració oficial a càrrec de Joan Solé, president de Telecos.cat, i Mingo Olmos, degà del COEINF.

16038816524_45b2e09ae6_o

Més informació: La 20a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica premia els millors professionals i projectes del sector TIC

Deixa un comentari