Anna Benavent, Premi Dona TIC professional de 2021

15 octubre 2021
Comments: 0
Category: CIOs.cat
15 octubre 2021, Comments: 0

El passat 13 d’octubre, la vocal de Junta de CIOs.cat i CIO del Consorci Sanitari Parc Taulí de Sabadell, Anna Benavent, rebia un dels Premis Dona TIC atorgats per la Generalitat de Catalunya, concretament el corresponent a la categoria professional.

Enginyera superior de Telecomunicacions, el jurat dels guardons ha valorat la seva feina a l’hora de desenvolupar un projecte per transformar i millorar el sistema de salut, especialment l’atenció que donen els hospitals de la Xarxa de Salut Pública de Catalunya, utilitzant les TIC com a palanca de canvi per fer sostenible els dispositius assistencials i alhora potenciant el canvi cultural per aconseguir hospitals digitals més eficients i amb millors resultats per als seus pacients.

En total vuit dones procedents dels àmbits empresarial, professional i acadèmic, una iniciativa empresarial i una iniciativa social eren les guardonades d’un total de 80 candidatures que optaven als Premis DonaTIC 2021. Aquests guardons, impulsats pel Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori, s’inscriuen dins el Pla DonaTIC que té com objectiu prioritari incrementar la presència femenina en el sector tecnològic.

El lliurament dels guardons dels Premis, que es fa coincidir amb el Dia d’Ada Lovelace (en reconeixement a la que fou la primera programadora de la història), s’organitzen amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones, l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i l’associació Tertúlia Digital.

>>Consulta el total de guardonades al següent enllaç

Deixa un comentari